פרק 52 - מרב סריג - על קולינריה, יין וזהות ישראלית

פרק 52 - מרב סריג - על קולינריה, יין וזהות ישראלית

אודות הפרק

לכו לבשל! זה המסר העיקרי שמרב סריג, העורכת של מגזין האוכל הישראלי "השולחן" מבקשת שניקח איתנו. לבשל עם חומרי גלם איכותיים, כאלה שאנחנו יודעים מאיפה הם הגיעו, מי גידל אותם וכיצד. שיחה מרתקת מזווית מעניינת על הקולינריה הישראלית והיכן היא פוגשת את עולם היין. מקווים שתהנו להאזין לפרק לפחות כמו שאנחנו נהננו להקליט אותו

Home » podcast itemes » מוצר צריכה בסיסי » פרק 52 - מרב סריג - על קולינריה, יין וזהות ישראלית