-
כשישבנו לנסות ולסכם, עלתה התחושה של "האם בכלל קרה משהו השנה?" שנה שהתחילה כל כך קשה ונדמה היה שכל כולה סבבה סביב המלחמה. וכן, למלחמה היה אפקט00:57:39 27/12/2024
-
חביות - כלי הקיבול של היין ובהרבה מקרים גם כלי התיבול שלו. יצאנו לחקור מאיפה הגיעו החביות לעולם היין, אילו סוגים של חביות קיימים כיום, מה המקורות00:43:53 15/06/2024
-
פרק 100! כשזה מגיע ליין (ולא רק) אנחנו לא רציונליים ולא במקרה וזה גם לא נורא... מה משפיע על הבחירות שלנו ביין כזה או אחר? מה קורה במוח שלנו,00:49:59 02/05/2024
-
יינות מתוקים זוכים לעיתים קרובות להתעלמות או אפילו לבוז. טראומות עבר שנחרטו אצל חלקנו וכוללות יינות "פטישים" זולים עם אפקט שיורי בעייתי. יצאנו00:52:11 05/04/2024
-
אנחנו מדברים כל כך הרבה על יקבים, אבל כששואלים צרפתי או איטלקי מגלים שבעצם אין מילה ליקב בשפות הללו. אז מה זה בעצם יקב? מקום שבו מועכים את הענבים?00:48:07 04/03/2024
-
ימים קשים לכולנו, המלחמה נוגעת בכל אחת ואחד וגם בענף היין היא מראה את אותותיה. יצאנו לשמוע מחברים מזוויות שונות של ענף היין, איך המלחמה משפיעה00:53:07 29/01/2024
-
פקקים רבותיי, פקקים! שעם, סיליקון, פלסטיק או אולי בכלל זכוכית? הפקק הוא המתווך בין היין לעולם החיצון עד לרגע פתיחת הבקבוק והוא גם הראשון שנוטים00:48:48 15/12/2023
-
הפעם זווית קצת שונה מעולם היין: האם יין יכול להיות מושא השקעה, כמו מניות או נדל"ן? ואם כן, איך משקיעים ועד כמה ההשקעה הזו ריווחית? ומה לגבי00:52:06 01/10/2023
-
מה החיבור בין יין לנפש? והאם ניתן לרפא באמצעות יין? יצאנו לגלות זווית קצת פחות מוכרת של המשקה המרתק הזה: החיבור שלו לאחריות חברתית וכיצד הוא00:43:23 01/09/2023
-
סדרת האלמנטים בכרם ממשיכה והפעם: אוויר הוא בלתי נראה וקל להתעלם ממנו אבל הוא מכיל כל כך הרבה בתוכו: חנקן, חמצן, ארגון, מיקרואורגניזמים, שמרים,00:32:28 04/08/2023
-
סדרת האלמנטים בכרם ממשיכה והפעם: אש כדור האש הגדול שהוא השמש מספק לנו את האנרגיה שבמקור החיים. השמש היא גם חום וטמפרטורות ובמקביל, גם הקרינה01:03:53 07/07/2023
-
סדרת האלמנטים בכרם ממשיכה והפעם: מים הם מקור החיים ודרושים לצמחים וגם לבעלי חיים, אבל מה הוא בדיוק תפקידם של המים בהתפתחות של הכרם? כמה מים נכונים00:59:35 26/05/2023
-
יוצאים לסדרה חדשה ומנסים להבין את מה שמתרחש בכרם דרך 4 זוויות שונות: 4 האלמנטים - אדמה, מים, אוויר ואש. והפעם: אדמה - יש שיגידו קרקע - מה שבטוח00:53:36 11/03/2023
-
קנדה ידועה ביינות הקרח המעולים שלה אבל היא עוד הרבה מעבר לזה: יינות מזני ענבים אמריקאים, זנים היברידים וגם יינות איכות יבשים ואפילו מבעבעים.00:51:51 17/02/2023
-
כשחושבים על סין, חושבים על מעצמה עולה שאחראית על התפוקה של הרבה מהמוצרים בעולם - אבל מה לגבי יין? אז מסתבר שיש הרבה מאוד מה לגלות בסין: קרוב00:54:13 27/01/2023
-
2022 הגיעה לסיומה, שנה של אי יציבות בין לאומית, מלחמה, משבר אנרגיה ואקלים שממשיך להיות לא יציב. מצד שני, אחרי שנתיים של מאבק במגפה ששיתקה את01:26:51 25/12/2022
-
המעצמה הותיקה של עולם היין היא מקור הולדתם של היינות של המלכים האירופים והצארים הרוסים. אבל היא גם כל כך הרבה מאותם היינות המתוקים הנפלאים של00:58:14 10/12/2022
-
הפעם נושא נפיץ במיוחד: המתח שבין טרואר וטריטוריה הגפן לא יודעת איפה עוברת הגדר, הגבול נקבע על ידי בני אדם ולא תמיד תוך התחשבות בטרואר. כמדינה00:52:33 19/11/2022
-
יין הוא מוצר צריכה בסיסי מזה אלפי שנים. לעיתים נראה שמקורו ממדינות כמו איטליה וצרפת, שפיתחו מגוון אדיר של זני ענבים וסגנונות. אבל עוד אלפי שנים00:57:20 29/10/2022
-
יין נתפס לפעמים כעולם מסורתי שטרנדים רגעיים פחות נוגעים לו. מי שמתקרב לתחום, או סתם יוצא לבקר לעיתים ביקבים, ברי יין ומסעדות, יודע שההיפך הוא00:56:35 09/07/2022
-
עד לפני כ 40 שנה העולם דיבר בעיקר על סגנונות ושמות של אזורים ומעט מאוד יקבים הדגישו את זני הענבים. היקבים של צפון אמריקה היו אלו שהציבו את זני01:00:45 17/06/2022
-
פט-נט זה היין שאנחנו נשתה בקיץ הקרוב וכנראה שגם אתם, יינות מבעבעים, קלילים ומרעננים, שכובשים את ישראל בסערה. יקבי בוטיק קטנטנים, לצד יקבים גדולים00:39:19 29/04/2022
-
בציר מושלג בטמפרטורה של מינוס 20 מעלות! גידול של ענבים למרגלות הר געש פעיל! טיפוח כרמים במדבר הצחיח או באזור בו הרוחות מגיעות למעל 100 קמ"ש! יצאנו00:52:43 18/03/2022
-
מה קורה ברמה הפיזיולוגית כשאוכל ויין נפגשים? איך ומדוע יין משפר את האוכל שלנו וגם להיפך? ועד כמה נכון השילוב של יין וגבינות? יצאנו לחקור והזמנו00:48:54 18/02/2022
-
2021 הסתיימה יש שיגידו סוף סוף ויש כאלה שעבורם זו היתה שנה מופלאה של הגשמת חלומות. יצאנו לבדוק ולסכם: מה קרה בענף היין הישראלי בשנה שחלפה וגם00:46:35 31/12/2021
-
כמה עולה לעשות יין? איך מתמחרים בקבוק בחנות או במסעדה? ואיך זה שבעולם אפשר למצוא בקבוקי יין ביורו וחצי? יצאנו לחקור, לשאול ולברר והזמנו אורחים: אלכס01:05:13 17/12/2021
-
פרק בזק מלא במידע על איך להתארגן לטעימת יין. חושבות על לארח חברות לטעימה? משתעשעים בטעימה עיוורת? הפרק הזה הוא בשבילכם! מה חשוב לדעת ולהכין?00:23:35 03/12/2021
-
לשתות כולנו יודעים, אבל איך טועמים יין? האם הטעימה של הסומלייר שעובד במסעדה שונה מאיך שטועם יבואן כשהוא בוחר אילו יינות ליייבא? איך טועמת ייננית?01:12:17 19/11/2021
-
הערש של תרבות היין האירופאית, משם הגיעו הגפנים לאיטליה, צרפת ויתר אירופה. לאחר שנים רבות חוזר היין היווני להופיע בתפריטי יין ובחנויות בכל העולם.00:46:28 09/11/2021
-
בדרום אפריקה מייצרים יין כבר מאות שנים! בעשורים האחרונים האיכות מטפסת ומזנקת והמחירים עדיין יחסית מאוד נגישים, אז למה בקושי רואים יינות דרום01:00:31 15/10/2021
-
הפעם יצאנו לחקור את החיבור שבין יין, להייטק. גידול ענבים ויצירת יין הם מהמלאכות העתיקות בעולם, אז איך זה משתלב עם רובוטים, לייזר ו Big Data?00:49:34 02/10/2021
-
עד כמה משפיעים ציונים וביקורות על יין? בפרק הזה יצאנו להבין, מה הוא המקום ומה היא ההשפעה של ציונים ותחרויות יין? בעולם מתקיימות מאות תחרויות00:51:57 14/09/2021
-
מאות מליונים של בקבוקי יין עושים את דרכם ברחבי העולם, לעיתים לאורך מסע של אלפי קילומטרים. מה המשמעות של המסע? איך אפשר להקטין את טביעת הרגל הסביבתית?00:49:49 22/08/2021
-
ההתחממות הגלובלית ושינויי האקלים כבר כאן. החלטנו לבדוק איך עשיית יין משפיעה על העולם שבו אנחנו חיים ואיך יקבים מתמודדים עם הנושא. מה מקומה של00:43:36 06/08/2021
-
אנחנו שומעים יותר ויותר את המונחים: חקלאות אורגנית, חקלאות מקיימת\מחדשת, חקלאות ביו-דינאמית, אבל מה כל זה בעצם אומר? איך זה משפיע על העולם שבו01:19:53 23/07/2021
-
ענבים אנדמיים הם ענבים שגדלים באזור הזה כבר מאות שנים, גפנים שהתפתחו במהלך השנים והתאימו את עצמם לאקלים האזורי, ובדרך כלל גם היינות שנוצרים מהם00:56:39 09/07/2021
-
ענף היין הישראלי מתפתח בקצב מהיר, יינות איכות וציונים גבוהים ממבקרי היין החשובים בעולם, או לפחות ככה נדמה מהזווית שלנו בישראל. אבל האם מה שרואים00:58:27 25/06/2021
-
הנגב הוא אזור היין הצעיר ביותר בענף היין הישראלי המודרני. למרות שיין נעשה כאן כבר לפני אלפי שנים, בעת החדשה החלו לפרוח כרמים ויקבים רק ב 20 השנים00:48:54 11/06/2021
-
פרק פתיחת עונה חגיגי והשקה של ספר תיירות היין החדש: יומן יין - הרפתקה ישראלית. הספר כולל את כל היקבים שאפשר וכדאי לבקר בהם כשנמצאים בישראל. הצטרפו00:54:56 28/05/2021
-
2020 מסתיימת (סוף סוף) כינסנו 4 אנשי יין מובילים מזוויות שונות בענף היין הישראלי, לתת כל אחד את הסיכום מזווית הראיה שלו: * עידו לווינסון MW -00:57:35 25/12/2020
-
יין מתובל ומחוזק מלווה את האנושות כנראה כבר מרגע יצירתו של היין הראשון. היין תובל והומתק בהתחלה כדי להסתיר ריחות וטעמים לא נעימים, בהמשך הפך01:05:20 02/10/2020
-
ממש לאחרונה הוכרז רשמית וסופית איזור היין הישראלי הראשון: יהודה - אזור שכולל בתוכו 2 תתי אזורים נוספים: מורדות יהודה והרי יהודה. לכבוד המאורע00:57:52 05/09/2020
-
עם רקורד בלתי נגמר של עשיה במגוון רחב של תחומים בענף היין הישראלי, יוסי בוזנח, חבר מייסד במועצת חכמי השתיה המכונה: הסנהדרינק, הגיע להתארח במוצר01:03:35 07/08/2020
-
האורחת שלנו הפעם הגיע מיקב קטן מבית לחם, שמייצר יינות עם מינימום התערבות ומקסימום טעם. ויקי סג'יאן טוענת שצריך פשוט לנסות! עם הגישה הזו והמון00:53:29 25/07/2020
-
ניר שחם, היינן, המייסד והמנהל של יקב שורק שהוא גם בית הספר החשוב ביותר לעשיית יין בישראל, הגיע לשיחה מרתקת. דיברנו על התפתחות תעשיית היין הישראלית,01:06:39 10/07/2020
-
שאטו שועל הוא, ללא ספק מברי היין הפעילים ביותר בישראל. בימים כתיקונם (כשהקורונה לא באוויר), הבר מארח מאות אנשים בכל ערב, שמגיעים לחווית היין00:41:00 12/06/2020
-
אלי בן זקן, המייסד של יקב קסטל ומהמייסדים של ענף היין בישראל באופן כללי, הגיע לשיחה מרתקת במוצר צריכה בסיסי. דיברנו על ראשיתו של היין האיכותי00:55:56 22/05/2020
-
גל בן משה, השף של מסעדת Prism הברלינאית, שזכתה ממש רגע לפני הקורונה בכוכב מישלן, הגיע לשיחה מרתקת (טרנס-אטלנטית) במוצר צריכה בסיסי. דיברנו על00:49:08 08/05/2020
-
אריאל לייזגולד, מי שהביא את בשורת הקוקטיילים לישראל הגיע להתארח במוצר צריכה בסיסי. הוא הקים את בר הקוקטיילים הראשון בישראל, זכה באינספור תחרויות00:52:01 24/04/2020
-
אפרת אנזל, אשת אוכל מרתקת עם רקורד מרשים של עשייה מגוונת, הגיעה להתארח לשיחה לא מצונזרת על אזוריות, מקומיות, קיימות ועוד הרבה מעבר. כן, דיברנו00:52:46 10/04/2020
-
לכו לבשל! זה המסר העיקרי שמרב סריג, העורכת של מגזין האוכל הישראלי "השולחן" מבקשת שניקח איתנו. לבשל עם חומרי גלם איכותיים, כאלה שאנחנו יודעים00:43:59 28/03/2020
-
הסופר אביטל ענבר, מחבר למעלה מ 10 ספרים שעיקרם יין וקולינריה, בעיקר צרפתיים, הגיע להתארח ולספר על הקולינריה והיין וההתפתחות שלהם. ענבר הביא00:48:59 20/02/2020
-
ערן פיק MW הגיע להתארח במוצר צריכה בסיסי ולדבר על סיכום העבור השני של המילניום. הרבה מהפכות, שינויים, שידרוגים ומגמות בענף היין בישראל. האם היין01:05:38 31/01/2020
-
יין וקפה נפגשו בהסטוריה במקרים רבים, אפילו זכו לכינוי משותף בעולם הערבי, לפחות למשך תקופה. אם את היין אנחנו מנסים כיום להפוך ל"מוצר צריכה בסיסי",00:53:16 17/01/2020
-
היבואניות הכי נועזות בישראל, מביאות כמה מהיינות המעניינים והפחות סטנדרטיים שמגיעים לכאן, מתארחות במוצר צריכה בסיסי, ומספרות על לימודי הייננות01:01:42 02/01/2020
-
נטלי שפריר, הכהנת הגדולה של היינות הטבעיים הגאורגיים, הגיעה להתארח במוצר צריכה בסיסי. שיחה מרתקת על העבר, העתיד ובעיקר על ההווה.00:36:09 14/12/2019
-
פורטוגל - המעצמה הותיקה שבקצה היבשת סקירה רחבה על זני ענבים, אזורים, סגנונות וטכניקות גידול ועשיה. על העבר המפואר, ההווה המאתגר ועל העתיד שאנחנו00:32:41 29/11/2019
-
חיליק גורפינקל, עיתונאי היין והאוכל של גלובס, מגיע להתארח ב"מוצר צריכה בסיסי" ומספר על הימים ביועזר בר יין של שאול אברון, על כתיבת יין, אוכל ועוד00:54:59 15/11/2019
-
הבציר בצפון כדור הארץ בשיאו, זמן מושלם לדבר על מה שקורה לענבים מהכרם אל היקב. נשמע פשוט? השתדלנו לשמור את זה קצר00:41:01 13/10/2019
-
הפרק ה 43 של פודקאס היין: מוצר צריכה בסיסי. אסף פז, היינן המדופלם של יקב ויתקין הגיע להתארח ולספר על מהפכת הזהות של היין הישראלי. מה כדאי לגדל01:00:27 27/09/2019
-
היא התחילה במקדונלדס, המשיכה למסעדות עילית בישראל, זכתה בפרס ירדן, משם למסעדות הטובות בלונדון - לימודי ייננות באוסטרליה ועבודה כייננית - מעניין01:00:42 02/09/2019
-
שיחה מרתקת על מה היא בעצם כשרות ביין? למה היא טובה? ומה המגמות בעולם הדתי והחרדי בחיבור עם היין?00:46:38 27/07/2019
-
הפודקאסט התארח בטוקהאוס בנמל תל אביב לשיחה על יין ישראלי על מדף היין העולמי. דיברנו על הארץ, השחקנים במדף היין, מגמות, אתגרים ואולי הפיתרונות00:58:43 12/07/2019
-
רותי בן ישראל מספרת על סומלייר, תיירות יין, ייזמות בעולם היין, כפר הנוער שפיה ואיך היא מנסה לרגש אתכם00:53:20 21/06/2019
-
בפרק זה דיברנו על יינות לבנים! לקחנו נושא עצום וניסינו לזקק אותו לפרק אחד. שוחחנו על ייננות לבנה, זנים מפורסמים ומיוחדים, התאמת יין לבן לאוכל00:39:32 07/06/2019
-
היינן יעקב אוריה על רוזה, הלקוח, שמפיין, בורגון ומה שבינהם00:57:51 24/05/2019
-
בין טרנדים למגמות בענף היין הישראלי ובעולם כולו. מה פה בשביל להשאר ומה יחלוף באותה מהירות שהגיע00:34:53 10/05/2019
-
על שילוב בין יין וגלידה - הדומה, השונה וכמה יין צריך כדי לייצר גלידה טובה00:46:00 26/04/2019
-
יותם שרון, יינן ויועץ יין מהעסוקים ביותר בישראל, הגיע לספר על ענף היין הישראלי מזווית רחבה, שונה ומעניינת במיוחד.00:58:08 12/04/2019
-
האי שבקצה העולם, שלמרות כל האתגרים הפכו למעצמת יין עולמית, עם סגנונות מובחנים ואופיניים ויינות איכות בממוצע מחיר מהגבוהים בעולם. רע פרינס שהתמחה00:35:04 29/03/2019
-
ישירות מיקב Long Board בסונומה, קליפורניה. יינן ישראלי שלמד עם ויקטור שונפלד (היינן של יקב רמת הגולן) באוניברסיטת דייויס שבקליפורניה, הגיע להתארח00:51:18 17/03/2019
-
היצרנית השלישית בגודלה בעולם, עם השטח הרב ביותר של כרמים בעולם, מייצרת מגוון רחב של יינות. ניסינו לעשות קצת סדר במבחר ולספר גם על יינות ואזורים00:32:39 02/03/2019
-
ד"ר מתי נוף, רופא וחובב יין אדוק, הגיע למוצר צריכה בסיסי כדי לספר על ההשפעה של יין על הבריאות של כולנו. נתונים ומחקרים מרחבי העולם, חלקם לא בהכרח00:57:12 08/02/2019
-
שעמת (קורקי), חימצון, חומצות נדיפות ועוד מגוון של פגמים ביין. רע פרינס וגיא הרן עושים קצת סדר בכל המריעין בישין של עולם היין, מה הגיע מהיקב?00:32:01 25/01/2019
-
השף הישראלי השני בעולם שזכה בכוכב מישלן מוביל מסעדה מהטובות בפירנצה ובהמון ענווה מספר על האתגרים של הבישול העילי באיטליה00:42:13 12/01/2019
-
על ההבדל בין יינות מבעבעים מורכבים ומענגים אל מול הפשוטים והזולים. מה מבדיל בין קאווה לשמפניה? זקט ופרוסקו? והאם כדאי לטעום את היינות המבעבעים00:43:43 28/12/2018
-
על סרטי יין שכדאי לצפות בהם, לחובבים וגם למקצוענים; ועל עוד כמה שאפשר לוותר עליהם...00:30:20 21/12/2018
-
בשקט בשקט מובילה אילנית צמח עשרות יקבים לפיתוח מקצועי ותיירותי. אילנית הגיעה לדבר על יקבי הבוטיק של ישראל ועל איך הופכים את ישראל ליעד לתיירות00:54:56 07/12/2018
-
ארצות הברית היא מעצמת היין הרביעית בגודלה בתוצרת היין העולמית והראשונה בעולם בצריכת יין, במונחים של מחיר. המדינה שחולשת כמעט על כל יבשת אמריקה00:31:06 25/11/2018
-
יעל גיא מייצגת את ישראל ברחבי העולם כמנהלת הייצוא של יקב רמת הגולן. לעיתים קרובות היא מאפשרת לאנשי מפתח בתעשיית היין העולמית לטעום, בפעם הראשונה00:59:56 08/11/2018
-
שריאל שני, סמנכ"ל תחום היין של חברת היבוא מהגדולות בישראל: הכרם, הגיע להתארח במוצר צריכה בסיסי. דיברנו על איך בוחרים יינות ליבוא? מה הטרנדים01:01:18 26/10/2018
-
רע וגיא מדברים על יישון יין, אכסון יין, פוטנציאל התיישנות ושאר ירקות00:43:49 07/10/2018
-
יבואן היין נאור לוי מתמחה ביינות דרום צרפת ובנוסף מייצג יצרני סאקה יפנים ברחבי העולם. נאור הגיע לשיחה בגובה העיניים על יבוא, שיווק ועל יינות01:06:38 22/09/2018
-
מארחים את פרופסור זהר כרם מהפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית לשיחה מרתקת על התואר השני הראשון בישראל לייננות. הלימודים בפקולטה לחקלאות ברחובות01:09:12 06/09/2018
-
עידו לוינסון, MW, הגיע להתארח לאחר קרוב ל 20 בצירים. עידו הוא היינן של היקב הגדול בישראל, יקב ברקן ובנוסף מפעיל את יקב הבוטיק המשפחתי "לוינסון00:53:56 23/08/2018
-
איתי להט, יינן ואמן, יועץ ליקבים רבים ומגוונים בישראל ואחראי לא מעט לטון של עשיית היין הישראלי כיום. שיחה מרתקת ובגובה העיניים על המצב הנוכחי00:59:48 03/08/2018
-
צרפת היא מעצמת היין הגדולה ביותר בעולם. אמנם, בשנים מסוימות איטליה מתחרה בה בכמות, אך אין ספק שהרבה מהיינות האיכותיים ביותר בעולם מגיעים מצרפת01:09:04 20/07/2018
-
אירחנו את רמי נעמן מיקב נעמן ברמות נפתלי לשיחה מרתקת על יין, תרבות ומה שביניהם00:58:06 29/06/2018
-
ערן אלחלל ועידו לברן, הלא הם חברת היבוא: Saro הגיעו להתארח במוצר צריכה בסיסי ולספר על יינות הבלקן ובמיוחד היינות של סלובניה. מדינות יין מרתקות01:25:41 01/06/2018
-
מור ברנשטיין, אשת יין ותיקה ומנוסה, זוכת פרס ירדן 2018 ועם רקורד מרשים של ניהול תפריטי יין בכמה מסעדות מעולות וביניהן: יפו-תל אביב, נונו ופסטל.00:59:05 18/05/2018
-
איטליה היא היצרנית הגדולה ביותר של יין, ביחד עם צרפת. מאות (ואולי אפילו אלפי) זני ענבים שונים ואין ספור סגנונות יין. רע פרינס וגיא הרן מנסים01:00:02 05/05/2018
-
שיחה עם אחד מאנשי היין המרתקים ביותר בעולם, על פילוסופיה, יין, ערכים וכל מה שביניהם. היה מרתק!01:11:21 22/04/2018
-
הסומלייר ג'יימי סלוק, הישראלי הראשון שעבר את מבחני הסומלייר המוסמך - Certified Sommelier של המוסד המוערך CMS - Court of Master Sommelier - מגיע01:13:49 06/04/2018
-
רע וגיא מדברים עם רוני ססלוב המדהימה01:19:57 23/03/2018
-
איך בונים טיול יין? כמה יקבים כדאי לבקר ביום? כמה זמן להקדיש לכל ביקור? וכמה כל זה צפוי לעלות?00:56:39 09/03/2018
-
איתי גלייטמן, כתב היין של עיתון הארץ ואחד מכתבי היין המשפיעים ביותר בישראל הגיע למוצר צריכה בסיסי לשיחה בגובה העיניים על עיתונאות יין בישראל.01:14:46 23/02/2018
-
איפה כדאי לרכוש יין? כמה זה צריך לעלות ואיך עושים את זה נכון? רע וגיא בשיחה פתוחה על נושא שמעלה סערה בכוסות יין רבות.00:56:27 09/02/2018
-
כתב היין והאוכל, ניב גלבוע, מגיע לשיחה סוערת על מחירי היין במסעדות. כמה צריכה לעלות כוס יין במסעדה? האם בכלל אפשר לקבוע מחיר קבוע? ולמה וכמה01:26:24 26/01/2018
-
רע וגיא מנפצים מיתוסים בעולם היין00:57:55 19/01/2018
-
גל זוהר, מי שהביא לישראל את לימודי ה WSET - Wine & Spirit education trust. בית הספר הגדול והחשוב ביותר בעולם ליין. דיברנו על לימודי יין בארץ01:31:49 12/01/2018
-
פודקאסטים באותו הנושא
ערוצי עידן פלוס