פרק 69 - אחריות סביבתית בייצור יין

פרק 69 - אחריות סביבתית בייצור יין

אודות הפרק

ההתחממות הגלובלית ושינויי האקלים כבר כאן. החלטנו לבדוק איך עשיית יין משפיעה על העולם שבו אנחנו חיים ואיך יקבים מתמודדים עם הנושא. מה מקומה של האחריות החברתית \ סביבתית של היקבים ומה המגמות בתחום. הצטרפו אלינו כמה אורחים ששפכו אור מזוויות שונות: צור שיזף - כורם, יינן, סופר, עיתונאי ועוד מספר תארים - האדם שמאחורי כרם שיזף שהחליט לעבור לנגב וליישם בפועל את האג'נדה שלו בכרם וביקב. קשת רזילי מיכאלי - מנהלת יקב הרי גליל שמוכיח שגם ביקב מסחרי גדול אפשר לייצר יין ובמקביל לשמור על הסביבה של כולנו ולקחת אחריות חברתית וסביבתית. אפרת אנזל - אשת הקולינריה שמייעצת ומלווה פרוייקטים רבים בתחום, שהרבה מהם אימצו את גישת ה Zero Waste. אפרת היא גם מנחת הפודקאסט "לדבר זה לא משמין" וביחד ניסינו להבין את המגמות של הקיימות בעולמות הקולינריה השונים. ותודה לדוד סלברמן - DPSIMAGES על התמונה

Home » podcast itemes » מוצר צריכה בסיסי » פרק 69 - אחריות סביבתית בייצור יין