פרק 94 - אחריות חברתית ביין

פרק 94 - אחריות חברתית ביין

אודות הפרק

מה החיבור בין יין לנפש? והאם ניתן לרפא באמצעות יין? יצאנו לגלות זווית קצת פחות מוכרת של המשקה המרתק הזה: החיבור שלו לאחריות חברתית וכיצד הוא הופך את העולם שלנו לקצת יותר טוב, נעים ויפה. כל אחד ואחת מהאורחים והאורחות שלנו נעזרים ביין כדי להפוך את החברה שלנו לקצת טובה יותר: * תומר וינברג -המיסד של עמותת Terra Uma שמובילה את תוכנית "מרימים לחיים - מסע יין". * יעל לרמן - אחראית האירוח ביקב כישור שהוקם בשנת 2010 בכפר כישורית, כפר לאנשים עם צרכים מיוחדים בגליל המערבי. * צביה טלאור - מנהלת תוכניות בעמותת "הזנק לעתיד" שפיתחו את תוכנית לימודים של 3 שנים לבני נוער בסיכון. במסגרת התוכנית לומדים באופן תאורטי ומעשי, את תהליך גידול ועשיית היין, בשיתוף עם הפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית. היה מאוד מרגש ותודה לאיציק יוגב על התמונה

Home » podcast itemes » מוצר צריכה בסיסי » פרק 94 - אחריות חברתית ביין