פרק 51 - הסופר אביטל ענבר - על קולינריה צרפתית, יפנית וישראלית

פרק 51 - הסופר אביטל ענבר - על קולינריה צרפתית, יפנית וישראלית

אודות הפרק

הסופר אביטל ענבר, מחבר למעלה מ 10 ספרים שעיקרם יין וקולינריה, בעיקר צרפתיים, הגיע להתארח ולספר על הקולינריה והיין וההתפתחות שלהם. ענבר הביא לישראל ואף ניהל וערך את מדריך גומיו המפורסם, ביקר במאות מסעדות ברחבי העולם וחזר אלינו כדי לספר, בגובה העיניים ובכתיבה קולחת, על התענוגות שבמסעדות הכפריות ובכוכבי המישלן. שיחה מרתקת בפרספקטיבה רחבה על הקולינריה העולמית, בדגש על המטבח הצרפתי מצד אחד והיפני מהצד השני, לרגל יציאת ספרו "רעבים בטוקיו".

Home » podcast itemes » מוצר צריכה בסיסי » פרק 51 - הסופר אביטל ענבר - על קולינריה צרפתית, יפנית וישראלית