פרק 77 - המחיר של היין

פרק 77 - המחיר של היין

אודות הפרק

כמה עולה לעשות יין? איך מתמחרים בקבוק בחנות או במסעדה? ואיך זה שבעולם אפשר למצוא בקבוקי יין ביורו וחצי? יצאנו לחקור, לשאול ולברר והזמנו אורחים: אלכס הרוני, מנכ"ל ומייסד יקב דלתון - מהיקבים הגדולים בישראל שמוכרים יינות במנעד רחב של מחירים ובמגוון גדול של מקומות. גיא בליס, מנהל השיווק של קבוצת חינאווי, Wine and More ואנוטקה - שמייבאים יינות, משווקים ומוכרים אותם בחנויות הרשת ולעסקים נוספים. ומור ברנשטיין, סומליירית ותיקה שעומדת מאחורי תפריטי יין רבים.

Home » podcast itemes » מוצר צריכה בסיסי » פרק 77 - המחיר של היין