פרק 79 - יין ואוכל - מדע ומסורת

פרק 79 - יין ואוכל - מדע ומסורת

אודות הפרק

מה קורה ברמה הפיזיולוגית כשאוכל ויין נפגשים? איך ומדוע יין משפר את האוכל שלנו וגם להיפך? ועד כמה נכון השילוב של יין וגבינות? יצאנו לחקור והזמנו מומחים (מרתקים) להצטרף: יניב גור אריה -טבח, שף, קונדיטור, גסטרונום, גרגרן…מעביר קורסים וסדנאות בנושא טעמים וריחות בקולינריה. אסף אביר- חוקר אוכל, מוציא רב המכר ׳לא ספר בישול׳, בעל המדור מה הטעם במוסף כלכליסט.

Home » podcast itemes » מוצר צריכה בסיסי » פרק 79 - יין ואוכל - מדע ומסורת