פרק 2: אייל ברילר והצ'יזבורגר הכשר הראשון

פרק 2: אייל ברילר והצ'יזבורגר הכשר הראשון

אודות הפרק

תעשיית הבשר מן החי אחראית ליותר גזי חממה מכל המכוניות, הרכבות, המטוסים והאוניות ביחד. וזה רק הנזק הסביבתי שלה. מה אם אפשר היה למצוא דרך אחרת לייצר בשר? זה מה שאייל ברילר והחברים שלו מנסים לעשות ב-Impossible Foods, חברה עם מטרה שאפתנית: ליצור בשר מצמחים. לא תחליף בשר, אלא בשר מדמם, נא, ריחני ומתבשל, כמו בשר מהחי: "אם אנשים רוצים את זה, אפשר לפתח את זה". והם מייצרים כבר 2 מיליון המבורגרים בשבוע

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Home » podcast itemes » הכמוסה » פרק 2: אייל ברילר והצ'יזבורגר הכשר הראשון