ביטחון המזון במלחמה: משבר התעשייה והאספקה

ביטחון המזון במלחמה: משבר התעשייה והאספקה

אודות הפרק

גלית כהן, ראשת תכנית שינויי אקלים ובטחון לאומי במכון, ודודי מנביץ, יו"ר איגוד תעשיות המזון, בדיון על המשבר שמאיים על ביטחון המזון של ישראל והדרכים לטפל בו ולמנוע את החרפתו: מהם האתגרים שנחשפו עם תחילת המלחמה בתחום שרשראות האספקה של תעשיית המזון - החל באספקת מוצרי הגלם, דרך הייצור, ועד לצרכנים בשווקים? במה מתבטא המשבר הנוכחי לעומת המשברים שהתעוררו בתחום זה בתקופת הקורונה ובעקבות המלחמה באוקראינה? כיצד צריכה ישראל לתכלל את הטיפול במשבר זה, על מרכיביו השונים, ולאיזה אתגרים עתידיים יש להיערך בעקבותיו?

Home » podcast itemes » פודקאסטרטגי » ביטחון המזון במלחמה: משבר התעשייה והאספקה