פיצוחים - למידה בתעשייה המסורתית - עם הגר ארז לבב - פרק 83

פיצוחים - למידה בתעשייה המסורתית - עם הגר ארז לבב - פרק 83

אודות הפרק

בתנובה, אחד האתגרים הגדולים הוא הכשרת עובדים בסביבת ייצור מורכבת. הגר ארז לבב, מנהלת תחום הלמידה, מספרת על הקמת "הכיתה המפעלית" - פרויקט פורץ דרך שמשנה את חייהם של העובדים ומייצר ערך עסקי משמעותי לארגון. איך מכשירים מפעילי מכונות בארגון של 6,000 עובדים? מה עושים כשהמפעל עובד 24/6 והעובדים במשמרות? ואיך הופכים מפעיל ייצור להנדסאי?בפרק נדבר על האתגרים המיוחדים של למידה בתעשייה המסורתית: פריסה גיאוגרפית רחבה, עבודה במשמרות, מגוון רחב של התמחויות ומכונות, וגיוון תרבותי ושפתי של העובדים. נשמע על פתרונות יצירתיים להכשרת עובדים, כולל בית ספר להנדסאים, הכשרת נהגים מקצועיים, ופיתוח מסלולי קריירה ייחודיים.