קבב, קווים לדמותו
אודות הפרק
#8 - חג מנגל שמח!
והפעם - מלך המנגל - הקבב, בישראל לרוב הוא יהיה בולגרי, רומני, מזרחי או ערבי, בעולם יש לו מאות וריאציות
הוא נולד לפני מאות אלפי שנים.
מתי בדיוק? ואיך הוא כבש אותנו ?
ולמה דווקא קבב ביום העצמאות?
ומה ההבדל בין קבב להמבורגר לקציצה? (אפרת גילתה)
לכל התשובות לשאלות האלה ועוד תצטרכו להקשיב לפרק
מתן אברמס השף של מסעדת האדסון יתן לנו את כל הטיפים שלו לקבב הרומני הטוב ביותר (מתכון למטה)
ויש גם המלצות משגעות לקבבים הכי טובים בארץ של גיל גוטקין העורך משנה של אתרfoody
אינסטגרם:
אפרת אנזל | אורן לוקסנבורג | מתן אברמס | גיל גוטקין
את המתכונים שדיברנו עליהם ניתן לראות באתר של אפרת www.efratenzel.com
חפשו אותנו בפייסבוק של אפרת או של אורן @efrat_enzel @orenluxy או באינסטגרם
יש לכם שאלות? רוצים להציע הצעות? שלחו לנו מייל enzel.luxy@gmail.com
Music: https://www.purple-planet.com
Sound effects: http://www.soundeffectsplus.com
אהבתם את הפרק - ספרו לחברים, דרגו אותנו באפליקציות.
ואם בא לכם להגיד לנו באופן אישי מה חשבתם - דברו איתנו באינסטגרם