בנזיד עדשים
אודות הפרק
כבר ארבע עונות שאנחנו זוממים לדבר על חומר הגלם המרתק הזה, ותמיד החורף בורח לנו מהר מדי ואנחנו לא מספיקים.
אז בואו ניתן הרבה כבוד לקטניות הקטנות והנפלאות האלו - העדשים.
כתומות, ירוקות, שחורות, צהובות, מנומרות - מי אתן, העדשים?
ואם עדשים זו צורת הרבים, אז ביחיד זה עדש או עדשה?
מה ההבדל בין כל סוגי העדשים שנמצאים על המדפים בחנויות?
ואם הן לא גדלות בישראל - איך הן עושות את דרכן אלינו?
מה זה אשישות? ומה הסיפור של המג'דרה?
איך מנביטים אותן? והאם כדאי לנו לעשות את זה?
האם מבשלים אותן עם מלח או שעדיף בלי?
הרבה שאלות נשאלו וכולן נענו בפרק הזה
שוחחנו עם אסף נבות, מנהל הרכש של סוגת שמבין בעדשים יותר מכל אדם אחר שאנחנו מכירים, שסיפר לנו מה עובר על העדשה מרגע שנולדת ועד שהיא מגיעה אלינו לצלחת
ועם מיכל וקסמן, הבשלנית , המתכונאית ומחברת ספרי הבישול המדהימים, שחיפוש זריז בגוגל העלה לנו אין ספור מתכוני עדשים אצלה בבלוג ועל כן, התקשרנו אליה לקבל את כל התורה.
אינסטגרם:
מיכל וקסמן | סוגת | אפרת אנזל | אורן לוקסנבורג
את המתכונים שדיברנו עליהם ניתן לראות באתר של אפרת www.efratenzel.com
או באתר של אורן www.orenluxy.com
חפשו אותנו בפייסבוק של אפרת או של אורן
או באינסטגרם @efrat_enzel @ orenluxy
יש לכם שאלות? רוצים להציע הצעות? שלחו לנו מייל enzel.luxy@gmail.com
Music: https://www.purple-planet.com
Sound effects: http://www.soundeffectsplus.com
אהבתם את הפרק - ספרו לחברים, דרגו אותנו באפליקציות.
ואם בא לכם להגיד לנו באופן אישי מה חשבתם - דברו איתנו באינסטגרם