אני מאמין בחמין - חלק ב

אני מאמין בחמין - חלק ב

אודות הפרק

רוצים לכתוב לנו משהו?

ממשיכים להפליג למחוזות החמין בשאר עדות העולם
הידעתם שלטוניסאים יש חמין דגים?
ושהיו פיראטים יהודים?
ושהבוכרים עושים חמין חמצמץ?
ומה עם החמין הירושלמי? עם המקרוני או החמין הספרדי קון טודוס?

החלק השני של תוכנית החמין אנחנו נכנסים למטבח ועוברים סעיף סעיף, שעועית שעועית על כל אופן התקנת החמין האולטימטיבי, כל העצות, כל הטיפים, באיזה בשר להשתמש ובאיזה סיר, מה השמן הכי טוב לצרוב את הדברים והאם לשים או לא לשים מלח...
למה אפרת מרתיחה את השעועית 3 פעמים ואיך אורן דואג שהקישקע לא יתפוצץ
והכי חשוב מה אוכלים ליד החמין

גיל גוטקין אהוב ליבנו מהבלוג "מבשל ואוכל" כיתת את רגליו במחוזות ישראל ומצא לנו את חמשת המקומות שמגישים את החמין הטובים ביותר בישראל (מחוץ לתל אביב)

הרבה טיפים ועיצות בפרק הזה.

אינסטגרם:

אפרת אנזל    |    אורן לוקסנבורג     |     גיל גוטקין   

את המתכונים שדיברנו עליהם ניתן לראות באתר של אפרת www.efratenzel.com
חפשו אותנו בפייסבוק של אפרת או של אורן @efrat_enzel @orenluxy או באינסטגרם
יש לכם שאלות? רוצים להציע הצעות? שלחו לנו מייל enzel.luxy@gmail.com

Music: https://www.purple-planet.com
Sound effects: http://www.soundeffectsplus.com

אהבתם את הפרק - ספרו לחברים, דרגו אותנו באפליקציות.
ואם בא לכם להגיד לנו באופן אישי מה חשבתם - דברו איתנו באינסטגרם

Home » podcast itemes » אנזל ולוקסי – לדבר זה לא משמין » אני מאמין בחמין - חלק ב