ואף על פי כן נוע קינואה
אודות הפרק
כמה בריאים אתם מאחת ועד קינואה?
כי היום אנחנו מדברים על הגרגר הכי בריא בסלט שלנו, נועה הקינואה.
אז מה אנחנו יודעים עליה והאם באמת מדובר בירק כזה בריא?
מה הקשר בין קינואה לסבון?
מה עוד עושים מקינואה?
האם יש זני קינואה או רק צבעים?
איפה היא נולדה ואיך היא השפיעה על הכלכלה המקומית כך שהעמידה אותה בסכנה?
למה קוראים לקינואה ככה בכל השפות בעולם?
מה השיטות הכי טובות לבשל קינואה
ומה אנחנו הכי אוהבים להכין ממנה בבית שלנו
היה איתנו אבישי עמרם, מנכ"ל חברת זרעים דליה, שמפתחים קינואה כך שנוכל לגדל אותה בהמונים בישראל, והוא סיפר לנו הכל על הגרגר המושלם הזה
פרק בריא במיוחד
אינסטגרם:
אפרת אנזל | אורן לוקסנבורג
את המתכונים שדיברנו עליהם ניתן לראות באתר של אפרת www.efratenzel.com
חפשו אותנו בפייסבוק של אפרת או של אורן @efrat_enzel @orenluxy או באינסטגרם
יש לכם שאלות? רוצים להציע הצעות? שלחו לנו מייל enzel.luxy@gmail.com
Music: https://www.purple-planet.com
Sound effects: http://www.soundeffectsplus.com
רוצים לבוא איתנו לאיטליה ?
בחורף 2024 נוציא קבוצה נוסף לטיול קולינרי לאיזור הכי טעים וחשוב שיש באיטליה
נאכל במסעדות משוגעות, נלמד בסדנאות בישול מהמקומיים, נבקר אצל יצרנים פיימונטזים, נצוד כמהין ונאכל בהמון המון מסעדות, הטובות ביותר שיש לאיזור להציע.
רוצים לגלות עוד? לחצו כאן