עונה הצרפתית - עמק הלואר

עונה הצרפתית - עמק הלואר

אודות הפרק

חזרנו לעונה הצרפתית והיום האנחנו באחד האיזורים הטעימים שמגיעים ממנו כל כך הרבה דברים מוכרים - עמק הלואר

אז מי היתה הבתולה מאורלין?
איזה לחם אוכלים באיזור?
מדוע אפרת משתגעת על רייט ומה זה בכלל?
איזה פטה מזכיר לנו קלופס?
מה אוכלים עם רוטב בר בלאן?
איזה גבינות סופר מפורסמות מגיעות מהאיזור ואיך הן קשורות לנפוליאון ומצרים?
וגם קינוחים מוכרים מאוד ומוכרים פחות

שוחחנו עם השף יאיר יוספי, שף מסעדת ברוט, פרנקופיל אמיתי שסיפר לנו על רייט, הממרח המפורסם שמגיע מהמקום ועל הדרך נתן כמה המלצות למקומות שאסור לפספס

כרגיל היה טעים

אינסטגרם:

אפרת אנזל    |    אורן לוקסנבורג        |    יאיר יוספי

את המתכונים שדיברנו עליהם ניתן לראות באתר של אפרת www.efratenzel.com
חפשו אותנו בפייסבוק של אפרת או של אורן @efrat_enzel @orenluxy או באינסטגרם
יש לכם שאלות? רוצים להציע הצעות? שלחו לנו מייל  enzel.luxy@gmail.com

Music: https://www.purple-planet.com
Sound effects: http://www.soundeffectsplus.com

רוצים לבוא איתנו לאיטליה ?
בחורף 2024 נוציא קבוצה נוסף לטיול קולינרי לאיזור הכי טעים וחשוב שיש באיטליה
נאכל במסעדות משוגעות, נלמד בסדנאות בישול מהמקומיים, נבקר אצל יצרנים פיימונטזים, נצוד כמהין ונאכל בהמון המון מסעדות, הטובות ביותר שיש לאיזור להציע.
רוצים לגלות עוד? לחצו כאן  

Home » podcast itemes » אנזל ולוקסי – לדבר זה לא משמין » עונה הצרפתית - עמק הלואר