חבל שאין פה קוקוס

חבל שאין פה קוקוס

אודות הפרק

רוצים לכתוב לנו משהו?

ועכשיו לחומר הגלם הכי אקזוטי שיש - הקוקוס
אותו אגוז שהוא לא אגוז, פרי שהוא לא פרי, ועץ שהוא בכלל דקל

למה המדע לא החליט עדיין מה המקור של הקוקוס?
ומה פירוש השם שלו בכל השפות השונות?
ולמה אין מספיק קוקוס בעולם?
ולמה הרבנות מתערבת לנו בשם של הקוקוס?
ומה הסיפור עם שמן הקוקוס? בריא? טבעי? נוראי?
איך מאכסנים? ואיך ומכינים חלב קוקוס
וכמובן - איך אנחנו אוהבים לאכול אותו - רמז בעיקר בתור דרינק ;)

דיברנו עם ניב באוך מחברת ג'מוקה - שמייבאים מוצרי קוקוס טבעיים ואורגניים שסיפר לנו על שמן הקוקוס וקמח הקוקוס שמכינים ממנו

ועם יריב מלילי, האיש והאגדה, ממסעדת בית תאילנדי, שמייצרים לעצמם את חלב הקוקוס לכל המנות שיש במסעדה, שסיפר לנו שהחלב שיש במנה שלכם לא יותר מבן שעתיים

היה טרופי

אינסטגרם:

     ג'מוקה       |       בית תאילנדי      |           אפרת אנזל       |       אורן לוקסנבורג      

את המתכונים שדיברנו עליהם ניתן לראות באתר של אפרת www.efratenzel.com
חפשו אותנו בפייסבוק של אפרת או של אורן @efrat_enzel @orenluxy או באינסטגרם
יש לכם שאלות? רוצים להציע הצעות? שלחו לנו מייל enzel.luxy@gmail.com

אהבתם את הפרק - ספרו לחברים, דרגו אותנו באפליקציות.
ואם בא לכם להגיד לנו באופן אישי מה חשבתם - דברו איתנו באינסטגרם