זה ביצים של בעלי - חלק שני
אודות הפרק
פרק 12 - חלק ב - 12.2#
ממשיכים לפטפט פטפוטי ביצים
ממשיכים לדבר על חומר הגלם הכיפי הזה
למה אוכלים ביצים בארוחת בוקר ?
ואיך אפרת מכינה מקושקשת ?
ואיך מכינים ביצה עלומה בפשטות ?
ומה הדרך הנכונה להקציף מרנג ?
בחלק השני של התוכנית הגענו סוף סוף לדבר על אוכל
על איך מכינים ביצים ולמה אנחנו כל כך אוהבים אותם
דיברנו עם שף קונדיטור אלון שבו - שהסביר לנו בדיוק מה צריך לעשות כדי לקבל את המרנג המושלם ניסינו להבין למה יש כל כך הרבה משפטים ברחבי העולם שמערבים ביצים בתוכם
אינסטגרם:
אפרת אנזל | אורן לוקסנבורג | אלון שבו
את המתכונים שדיברנו עליהם ניתן לראות באתר של אפרת www.efratenzel.com
חפשו אותנו בפייסבוק של אפרת או של אורן @efrat_enzel @orenluxy או באינסטגרם
יש לכם שאלות? רוצים להציע הצעות? שלחו לנו מייל enzel.luxy@gmail.com
Music: https://www.purple-planet.com
Sound effects: http://www.soundeffectsplus.com
אהבתם את הפרק - ספרו לחברים, דרגו אותנו באפליקציות.
ואם בא לכם להגיד לנו באופן אישי מה חשבתם - דברו איתנו באינסטגרם