אז מי בכלל המציא את השרי? - חלק ב
אודות הפרק
19.2 - שטויות במיץ עגבניות
ממשיכים לדבר על עגבניות
איך זה ששימורי עגבניות איטלקיות יותר איכותיים מעגבניות טריות בישראל
ולמה עמרי צריך לעמוד מול המזגן ולקרר טוסטים כל בוקר
והאם השרי היא באמת המצאה ישראלית?
למה היא כזאת בריאה?
וערימות של מנות שאנחנו אוהבים להכין מעגבניות
ממשיכים את תוכנית העגבניות בלי טיפת בושה
דיברנו עם רענן בן יוסף מחברת רסטרטו, שמביאים את שימורי עגבניות המוטי, הטובות ביותר שיש והוא סיפר לנו איך מכינים את רוטב לכל השנה מעגבניות שנקצרו בבת אחת ועשה לנו סדר בכל הסוגים השונים של השימורים
ועם האחד והיחיד, השף יונתן רושפלד שאחראי ישירות לכל סלטי העגבניות שאתם רואים בתפריטים בכל מסעדות העיר וסיפר לנו מה הוא חושב על העגבניה ב-$24 של אייל שני
אינסטגרם:
אפרת אנזל | אורן לוקסנבורג | רסטרטו | יונתן רושפלד
את המתכונים שדיברנו עליהם ניתן לראות באתר של אפרת www.efratenzel.com
חפשו אותנו בפייסבוק של אפרת או של אורן @efrat_enzel @orenluxy או באינסטגרם
יש לכם שאלות? רוצים להציע הצעות? שלחו לנו מייל enzel.luxy@gmail.com
Music: https://www.purple-planet.com
Sound effects: http://www.soundeffectsplus.com
רוצים לבוא איתנו לאיטליה ?
בחורף 2024 נוציא קבוצה נוסף לטיול קולינרי לאיזור הכי טעים וחשוב שיש באיטליה
נאכל במסעדות משוגעות, נלמד בסדנאות בישול מהמקומיים, נבקר אצל יצרנים פיימונטזים, נצוד כמהין ונאכל בהמון המון מסעדות, הטובות ביותר שיש לאיזור להציע.
רוצים לגלות עוד? לחצו כאן