צ'ילי וגילי
אודות הפרק
#14 - פלפל צ'ילי
והיום הכוכב שלנו הוא הצ'ילי
ולשם הגיוון החלטנו משום מה לטעום באולפן חמישה סוגים שונים של פלפלים חריפים
ולדווח מה אנחנו מרגישים תוך כדי טעימה
ובכדי שיהיה מעניין במיוחד, גם הסרטנו את הטעימות והסרטון המלא נמצא בעמוד יוטיוב של התוכנית - לחצו כאן
אז מעבר למקורות הירק, החריפות ואיך סותרים אותה, איך מגדלים אותו, ומה עושים איתו - שוחחנו עם איתמר דוידוב, שף מקסיקני והבעלים של "טרז פזוס" שסיפר לנו על מקסיקו מקור הצ'ילי ואיך הם מתייחסים אליו בכבוד
ולסיום אורן נתן מתכון לסרירצ'ה, אותו רוטב חריף אדום תאילנדי שכולם אוהבים
אינסטגרם:
אפרת אנזל | אורן לוקסנבורג | איתמר דוידוב
את המתכונים שדיברנו עליהם ניתן לראות באתר של אפרת www.efratenzel.com
חפשו אותנו בפייסבוק של אפרת או של אורן @efrat_enzel @orenluxy או באינסטגרם
יש לכם שאלות? רוצים להציע הצעות? שלחו לנו מייל enzel.luxy@gmail.com
Music: https://www.purple-planet.com
Sound effects: http://www.soundeffectsplus.com
אהבתם את הפרק - ספרו לחברים, דרגו אותנו באפליקציות.
ואם בא לכם להגיד לנו באופן אישי מה חשבתם - דברו איתנו באינסטגרם