אורז זה טעים, נקודה. - חלק ב

אורז זה טעים, נקודה. - חלק ב

אודות הפרק

רוצים לכתוב לנו משהו?

פרק #33 חלק ב

ממשיכים לדבר על אורז והפעם נכנסים למטבח

אז האם זה באמת בריא יותר לאכול אורז?
ואיך יודעים לבחור את האורז הנכון?
ומה באמת ההבדל בין אורז מלא לאורז לבן?
מה השיטה המושלמת לעשות אורז אחד אחד?
ואיך אפרת מכינה ריזוטו פטריות?
ולמה אין פאייה בארץ?

רותם ליברזון, המומחית מספר אחד בארץ לאורז ולבישול פרסי, סיפרה לנו על כל הדברים שהפרסים יודעים לעשות מאורז

והשף רנן בלומנרייך קומטה, מומחה במטבח היפני סיפר לנו על חשיבות האורז במטבח היפני ואיך מכינים אורז מושלם לסושי

אינסטגרם:

     אפרת אנזל    |    אורן לוקסנבורג       |       רותם ליברזון     |    רנן בלומנייך קומטה

את המתכונים שדיברנו עליהם ניתן לראות באתר של אפרת www.efratenzel.com
חפשו אותנו בפייסבוק של אפרת או של אורן @efrat_enzel @orenluxy או באינסטגרם
יש לכם שאלות? רוצים להציע הצעות? שלחו לנו מייל enzel.luxy@gmail.com

Music: https://www.purple-planet.com
Sound effects: http://www.soundeffectsplus.com

אהבתם את הפרק - ספרו לחברים, דרגו אותנו באפליקציות.
ואם בא לכם להגיד לנו באופן אישי מה חשבתם - דברו איתנו באינסטגרם

Home » podcast itemes » אנזל ולוקסי – לדבר זה לא משמין » אורז זה טעים, נקודה. - חלק ב