הפריקי, הבורגול, הקמח ומה שבינהם (שזה גלוטן)

הפריקי, הבורגול, הקמח ומה שבינהם (שזה גלוטן)

אודות הפרק

רוצים לכתוב לנו משהו?

#11.2 - החיטה

חלק ב' של הפרק שלנו שמפרק את הדגן הכי פופולרי במטבחים שלנו
נדבר על בורגול
נדבר על פריקי
נדבר על קמח ועל אפייה
ונדבר על "אוייב הציבור מספר 1" (האמנם ?) הגלוטן

נדבר עם ארז קומרובסקי - האיש שהמציא את הלחם מחדש, על הקמח הנכון ביותר למתכון שאנחנו רוצים, והוא יתן לנו מתכון לחלה האגדית שלו

ועם דביר בר, מראשוני הצליאקים בישראל שיספר לנו על החיים ללא חיטה, ועד כמה הדגן הזה נמצע בכל מוצר בחיים שלנו בין אם למאכל או לא

אינסטגרם:

    אפרת אנזל    |    אורן לוקסנבורג    |   ארז קומרובסקי     |    דביר בר   



את המתכונים שדיברנו עליהם ניתן לראות באתר של אפרת www.efratenzel.com

חפשו אותנו בפייסבוק של אפרת או של אורן @efrat_enzel @orenluxy או באינסטגרם
 
יש לכם שאלות? רוצים להציע הצעות? שלחו לנו מייל enzel.luxy@gmail.com

Music: https://www.purple-planet.com
Sound effects: http://www.soundeffectsplus.com

אהבתם את הפרק - ספרו לחברים, דרגו אותנו באפליקציות.
ואם בא לכם להגיד לנו באופן אישי מה חשבתם - דברו איתנו באינסטגרם

Home » podcast itemes » אנזל ולוקסי – לדבר זה לא משמין » הפריקי, הבורגול, הקמח ומה שבינהם (שזה גלוטן)