עם חרדל אין רגע דל
אודות הפרק
חרדל, אחד התבלינים הכי עתיקים בהיסטוריה של מדינת ישראל
הוא פורח ממש עכשיו בכל מקום בארץ, אבל מה אנחנו בכלל יודעים עליו ?
מאיפה הוא מגיע? ולמה הוא צהוב?
איך מכינים חרדל? ולמה הוא הממרח הכי בריא שיש?
מה הקשר בין חרדל, איקאה, אינסטגרם והפגישה הראשונה של אנזל ולוקסי?
למה החרדל היה כל כך חשוב ביהדות?
וכמובן, כל המנות והדרכים שאנחנו אוהבים לאכול עם חרדל
דיברנו עם יניב גור אריה, השף הראשי של שטראוס, שהוא גאון של טעמים, שסיפר לנו מה הוא כל כך אוהב בחרדל והפיל לנו את הלסת, כשנתן לנו שילוב לא קונוונציונלי לחרדל עם ....
היה חריף מאוד
אינסטגרם:
אפרת אנזל | אורן לוקסנבורג | יניב גור אריה
את המתכונים שדיברנו עליהם ניתן לראות באתר של אפרת www.efratenzel.com
חפשו אותנו בפייסבוק של אפרת או של אורן @efrat_enzel @orenluxy או באינסטגרם
ש לכם שאלות? רוצים להציע הצעות? שלחו לנו מייל enzel.luxy@gmail.com
Music: https://www.purple-planet.com
Sound effects: http://www.soundeffectsplus.com
רוצים לבוא איתנו לאיטליה ?
בחורף 2024 נוציא קבוצה נוסף לטיול קולינרי לאיזור הכי טעים וחשוב שיש באיטליה
נאכל במסעדות משוגעות, נלמד בסדנאות בישול מהמקומיים, נבקר אצל יצרנים פיימונטזים, נצוד כמהין ונאכל בהמון המון מסעדות, הטובות ביותר שיש לאיזור להציע.
רוצים לגלות עוד? לחצו כאן