העונה הצרפתית - פריגור
אודות הפרק
ממשיכים בכל הכוח והיום אנחנו בפריגור, האיזור הכי מושחת שקיים בצרפת שעשיר באוצרות טבע קולינריים שרק יגרמו לכם לאושר ועושר.
אז איך הגיעו האווזים לאיזור? ומה הסיפור עם פיתום האווזים?
מתי אפשר לטעום פטריות כמהין שחורות?
מה זה סלט פריגורדין ואיך מתמודדים עם כל האושר שבו?
מהם תפוחי אדמה בנוסח סרלה?
ומה מחפש קאוויאר באיזור?
איזה דגים אוכלים שם ואיזה קינוחים מומלץ להזמין?
היתה איתנו רותם בר, בעלת צימר במקום ומדריכת מסלולי טיול בעמק הדורדון שהמליצה לנו על מסעדות מעולות וזולות שנוכל לשבוע בהם אחרי ארוחת מלכים בפחות מ-50 שקלים
אה טוט א'לור
אינסטגרם:
אפרת אנזל | אורן לוקסנבורג | רותם בר
את המתכונים שדיברנו עליהם ניתן לראות באתר של אפרת www.efratenzel.com
או באתר של אורן www.orenluxy.com
חפשו אותנו בפייסבוק של אפרת או של אורן
או באינסטגרם @efrat_enzel @ orenluxy
יש לכם שאלות? רוצים להציע הצעות? שלחו לנו מייל enzel.luxy@gmail.com
Music: https://www.purple-planet.com
Sound effects: http://www.soundeffectsplus.com
אהבתם את הפרק - ספרו לחברים, דרגו אותנו באפליקציות.
ואם בא לכם להגיד לנו באופן אישי מה חשבתם - דברו איתנו באינסטגרם